Jefferson

Besloten feesten & partijen

Jefferson is er ook in het weekend voor besloten feesten en partijen. In het weekend gaan de deuren van Jefferson open voor 30 tot 150 mensen. Mocht het zonnetje schijnen dan is er ook bij ons op het terras plek voor 60 additionele gasten.

Wanneer je een feest of partij organiseert bij Jefferson staat de gehele keuken tot je beschikking. Van borrel, buffet tot (walking) dinner, Wij bereiden de heerlijkste maaltijden en hebben daarbij een ruime selectie van wijnen uit de oude en nieuwe wereld, een wisselend assortiment (speciale) bieren en uitgebreide keuze aan sterke dranken.

Voor de gasten met een auto is het heel gemakkelijk om bij Jefferson te komen. Vanaf de afslag van de ring van Amsterdam ben je binnen één minuut bij Jefferson. Daar kunnen de gasten de auto gemakkelijk bij een van de vele parkeerplaatsen kwijt tegen een ongekend lage prijs voor Amsterdam (in het weekend gratis en doordeweeks €0,30 voor de eerste 3 uur, daarna €3,50 per uur).

Wil je meer informatie, dan nemen wij graag contact met jou op. Vul dan hier je telefoonnummer in en het tijdstip dat we je kunnen bereiken op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Belafspraak plannenOpeningstijden

Maandag t/m Woensdag 8:00 - 22:00
Donderdag en Vrijdag 8:00 - 00:00
Zaterdag en Zondag op aanvraag

© Copyright 2019 Jefferson Bar Brasserie - All rights reserved.